Auta Haagan Eräveikkoja hankkimaan kumivene elokuussa 2020!

Hyvät eräveikot, eräveikkojen vanhemmat ja ystävät,

Osana Haagan Eräveikkojen meripartio-ohjelmaa kehitämme lippukunnan jollapurjehdustoimintaa. Haagan Eräveikoilla on käytössään neljä optimistijollaa Otaniemen venekerholla Laajalahdella. Jollapurjehdusta tarjotaan aluksi erityisesti 10-14-vuotiaille, mutta tulevaisuudessa kalusto voi mahdollistaa jollapurjehduksen myös tätä isommille eräveikoille.

Turvallisen jollapurjehduksen mahdollistamiseksi HEV hankkii vuonna 2020 RIB-kumiveneen (rigid inflatable boat). Kumivene on ihanteellinen vene jollapurjehduskoulutukseen. Matalaprofiilisesta kumiveneestä on helppo nousta jollaan ja takaisin. Samoin siihen on helppoa nostaa turvaan veden varaan joutunut. Kumivene ei kolise jollia vastaan. Etenkin pulpetillisesta kumiveneestä näkee hyvin eri suunnissa liikkuvat jollat. Kumivene on myös kelpo yhteysvene saaristoon sijoittuvilla kesäleireillä.

Kumiveneen hankinta rahoitetaan lippukunnan kassasta, Partiopoikain Kannatusyhdistyksen kalustoavustuksella, Lions Club Helsinki-Huopalahden ja Haagan Eräveikkojen kannatusyhdistyksen tuella, sponsoripaketeilla ja projektin omalla varainhankinnalla.

Voit auttaa meitä kumiveneprojektin onnistumisessa 1) osallistumalla varainhankintaprojektin pienkeräykseen tai 2) tukemalla kannatusyhdistystämme.

Osallistu pienkeräykseen!

Pienkeräykseemme on poliisin myöntämä lupa (pienkeräysnumero RA/2020/619). Voit siis lahjoittaa suoraan tilillemme (IBAN: FI04 7997 7997 9269 98, BIC: HOLVFIHH). Lahjoittaessasi kirjoita viestiksi ”Kumivene”, jotta voimme eritellä lahjoitukset. Pienkeräys jatkuu elokuun 2020 loppuun asti eli huomaa, että voit lahjoittaa vain tämän kuukauden aikana! Pienikin lahjoitus auttaa projektia. Jo saamiemme avustusten ansiosta hankinta onnistuu tänä vuonna erittäin todennäköisesti – palautamme kuitenkin lahjoitukset, mikäli näin ei jostakin syystä kävisi.

Lakisääteiset tiedot pienkeräyksestä:
Pienkeräyksen järjestäjä: Partiolippukunta Haagan Eräveikot RY
Järjestäjän yhteystiedot: lippukunta@haaganeraveikot.fi, Vespertie 12, 00320 Helsinki
Varojen käyttötarkoitus: RIB-kumiveneen hankkiminen purjejollien turvaveneeksi
Varojen toissijainen käyttötarkoitus: Yhdistyksen purjehdustoiminnan järjestäminen.

Tue Kannatusyhdistystä!

Toinen mahdollisuus auttaa projektissa on tukea lippukunnan Kannatusyhdistystä ostamalla itsellesi ja miksei vaikka kaverillesikin uuden, hienon kannatuspinssimme. Kannatusyhdistys tukee tänä vuonna kumiveneen hankintaprojektia.

Lisätiedot jollapurjehduksesta ja hankintaprojektista:
Tom Henriksson
Jollapurjehdusvastaava
Partiolippukunta Haagan Eräveikot ry
Puh. 0449856773
tom.henriksson@haaganeraveikot.fi