Lippukunnan toiminta tauolle ja adventtikalentereiden palautus

Moi!

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen kaikki kasvokkain tapahtuva partiotoiminta on 30.11. alkaen tauolla. Viikoittaisia kokouksia tai tapahtumia ei siis järjestetä ainakaan tämän vuoden puolella, mutta ryhmänjohtajat pyrkivät järjestämään etäohjelmaa mahdollisuuksien mukaan. Myöskään kasvokkain tapahtuvaa adventtikalenterimyyntiä ei tule enää tehdä.

Joulukalenterien palautus järjestetään tiistaina 1.12. klo 18-20 kololla, Haagan Pappilantie 2 A. Myydyt kalenterit tulee olla maksettuna Eräveikkojen tilille 5.12. mennessä. Jos adventtikalentereiden palautus tiistaina ei onnistu, olettehan yhteydessä partiolaisen ryhmänjohtajaan mahdollisimman pian.

Tiedotamme ensi vuoden partiotoiminnan järjestämisestä mahdollisimman pian. Turvallista joulun odotusta!

Akseli Kulikoff
Lippukunnanjohtaja
Haagan Eräveikot