Yhteistyökumppanit

Sisarlippukunnat

Haagan Eräveikot ei toimi Haagan alueella yksin, vaan naapuriin on sattunut muutama muukin aktiivinen partiolippukunta. Suosirrit ja Haagan Sirkut toimivat myös Haagassa ja Haagan Eräveikoilla onkin ollut runsaasti yhteistyötä kummankin kanssa. Tyttölippukuntina SuSi ja HaSi ovat mahdollistaneet hyvän seuran sekä suuremmissa tapahtumissa että sudenpenturetkillä.

Partiolippukunta Suosirrit ry. on vuonna 1966 perustettu Haagalainen tyttölippukunta johon kuuluu noin sata jäsentä. Suosirrit toimii samalla Etelä-Haagan alueella kuin Haagan Eräveikot, ja koska toimimme samalla pihalla, teemme paljon yhteistyötä. Suosirrien kanssa on perinteisesti järjestetty yhteisiä sudepenturetkiä ja vuosittain yhteinen itsenäisyyspäivän lupauksenanto. Järjestimme Suosirrien kanssa yhteisen Majakkasaari-kesäleirin vuonna 2017.

Suosirrien kotisivu

Partiolippukunta Haagan Sirkut ry. on vuonna 1943 perustettu Haagalainen tyttölippukunta johon kuuluu runsaat sata jäsentä. Toimialuuena HaSilla on pohjoisempi Haaga, Lassila ja Kannelmäki, heidän kolonsa sijaitsee Hakavuoren kirkon kupeessa. Viimeisin suurempi yhteinen tapahtuma Haagan Sirkkujen kanssa oli kesän 2015 Mombasa-kesäleiri.

Haagan Sirkkujen kotisivu

Haagan Eräveikot toimii yhteistyössä monien länsihelsinkiläisten lippukuntien kanssa. Yhteistyön hedelmiä ovat olleet mm. yhteinen ryhmänohjaajakurssi keväisin sekä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten erinäiset mestaruuskilpailut.

Haagan seurakunta

Lippukunnan toiminnan mahdollistavista yhteistyö­kumppaneistamme tärkeimpiä on Haagan seurakunta. Suoran taloudellisen tuen lisäksi seurakunta tarjoaa lippukunnallemme toimitilat eli partiokolon ja varaston Haagan pappilantien tiloissa.

Me eräveikot olemme puolestamme osallistuneet vuosittain eräiden seurakunnan organisoimien tapahtumien toteuttamiseen. Näistä tärkeimpiä itsenäisyyspäivän juhla sekä vapputapahtuma Huopalahden kirkonmäellä.

Yhteistyömme pohjana on yhteiset arvot. Haagan Eräveikkojen ohjelma on uskonnollisesti sitoutumatonta, ja jokainen on vakaumuksestaan riippumatta tervetullut toimintaamme.

Haagan seurakunnan kotisivu

Helsingin kaupunki ja Etelä-Haaga

Helsingin kaupungin Nuoriso­asian­keskus on lippukuntamme tärkein taloudellinen tukija. Yleistoiminta- ja leiriavustusten lisäksi Nuoriso­asiain­keskuksen kalustolainaamo, leirikeskukset, monistamo ja taittopaja ovat olleet ahkerassa käytössämme. Melkein kaikille sudenpennuille tulee tutuksi kaupungin kurssikeskus Villa Meriharju Vuosaaressa. Etelä-Haagan kaupunginosa on varsinaista toimialuettamme. Etelä-Haagan tarjoamia palveluita, alueita ja kulkuyhteyksiä käytetään ahkerasti toiminnassamme.

Helsingin nuorisoasiainkeskuksen kotisivut

Hiiskulan kartano

Vuosien varrella olemme saaneet myös äärettömän arvokasta yksityisiltä partiotoiminnan ystäviltä. Hiiskulan kartano on antanut käyttöömme hienon eräkämpän ja upeat retkeilymahdollisuudet vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä