Liity partioon

Haagan Eräveikkojen toimintaan pääsee mukaan 7-vuotiaasta alkaen (myös 6-vuotiaat ekaluokkalaiset). Lippukuntamme pystyy tällä hetkellä ottamaan toimintaan mukaan kaikki halukkaat uudet sudenpennut. Partion voi aloittaa helposti myös hieman vanhempana: kaikkiin ryhmiin voi liittyä, vaikka ei olisi aiemmin partiossa ollutkaan. Partion voit aloittaa myös aikuisena.

Vuoden toiminta käynnistetään syksyllä aloitustempauksella. Aloitustapahtumassa tarjotaan vanhemmille mahdollisuus kysellä partiosta ja tapahtumassa voi liittyä mukaan partiotoimintaan. Ennakkoilmoittautumista aloitustempaukseen ei tarvita.
Mukaan voi tulla toki ympäri vuoden – ota rohkeasti yhteyttä!

Suurin osa Haagan Eräveikkojen jäsenistä on tähän asti ollut poikia. Lippukuntamme nimittäin sijaitsee samalla pihalla sisarlippukuntamme Suosirrien kanssa, joiden kanssa teemme usein yhteistyötä. Suosittelemme siis ryhmäikäisille (sudenpennut, seikkailijat, tarpojat) eli alle 15-vuotiaille tytöille Suosirrien toimintaa. Johtajaikäisissämme eli 15-vuotiaista ylöspäin on kuitenkin ollut mukana myös tyttöjä ja naisia. Maailma hiljalleen muuttuu, ja selvänä suuntana partiossa on yhä kasvava avoimuus.

Pohjois-Haagassa toimivassa sisarlippukunnassamme Haagan Sirkuissa on sekä poikia että tyttöjä. Koska teemme retkillä, leireillä ja tapahtumissa yhteistyötä molempien sisarlippukuntiemme sekä muidenkin lippukuntien kanssa, on kaikilla eräveikoilla mahdollisuus saada partiossa kavereita sekä pojista että tytöistä.

Mitä partio maksaa?

Partio on edullinen harrastus. Jäsenmaksu, noin 80 euroa vuodessa, koostuu lippukunnan omasta jäsenmaksusta, Pääkaupunkiseudun partiolaisten piirin jäsenmaksusta ja Suomen Partiolaisten jäsenmaksusta, joka sisältää partiovakuutuksen. Jäsenmaksu laskutetaan kerran vuodessa ja sen maksamalla saa jäsenkortin, joka oikeuttaa osallistumaan partiotapahtumiin, alennuksiin partiokaupoissa ja partiovakuutuksen. Lisäksi jäsenmaksulla saa Partio-lehden, joka lähetetään aina 1. jäsenelle perheessä.

Partioon oleellisesti liittyvät varusteet, kuten rinkka, makuupussi, makuualusta, taskulamppu yms. ovat pitkäikäisiä hankintoja. Esimerkiksi makuupussin keskimääräinen käyttöikä voi olla jopa toistakymmentä vuotta. Partion edullinen hinta perustuu vahvaan vapaaehtoisuuspohjaan. Se kuitenkin antaa harrastajalle iästä riippumatta paljon monella eri tapaa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Partiokokouksiin voi tulla tutustumaan vapaasti muutaman kerran ennen varsinaista liittymistä. Voit olla yhteydessä lippukunnanjohtajaan tai ohjelmajohtajaan:

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)haaganeraveikot.fi

Lippukunnanjohtaja
Marlo Heinsalmi

Ohjelmajohtaja
Matias Vile

Jos päätät liittyä lippukuntaan mukaan, se onnistuu täyttämällä sähköinen liittymislomake Kuksa-järjestelmässä:

Sähköinen liittymislomake