Kokoukset jatkuvat viikolla 35

Ryhmien viikoittaiset kokoukset alkavat viikolla 35. (30.8. alkaen). Ryhmänjohtajat viestivät ryhmien kokousajoista itse ryhmilleen. Kokousajat päivitetään kotisivuille mahdollisimman pian. 

Valitettavasti johtajatilanne on tänä syksynä huono ja esimerkiksi uutta sudenpenturyhmää ei ole mahdollista aloittaa.

Noudatamme toiminnassa Pääkaupunkiseuden Partiolaisten koronaohjeistusta. Tällä hetkellä partiotoimintaa voi järjestää myös sisällä, mutta pääasiassa tulemme järjestämään syksyn kokoukset ulkona. Sisätiloissa lippukunta suosittelee kaikkia yli 12 vuotiaita käyttämään kasvomaskia sisätiloissa. Nykyisen ohjeistuksen mukaisesti yöretkiä järjestetään vain oman ryhmän kesken. Toimintaan tulee osallistua vain terveenä.

Mukavaa partiosyksyä kaikille!

-Akseli

Lippukunnanjohtaja