Sudenpentujen ritariretki 1.-3.4.2022

Eräveikkojen sudenpennut lähetetään tutkimusretkelle Aurinkolahden toiselle puolelle Uutelanniemelle. Ja tähyämme vieläkin pidemmälle, nimittäin ulkoavaruuteen! Lähdemme matkaan pe 1.4. klo 18 kololta.
Jos omaisillasi on auto käytettävissä tai jokin paremmin sopiva kulkupeli, niin olisi kiva jos voisitte tarjota kimppakyydin muutamalle muullekin sudenpennulle.

Viikonlopun aikana tutustumme keskiajan ritarilliseen maailmaan. Majoitumme sisätiloissa kerrossängyissä joissa on patja. Oma makuupussi tarvitaan (tai lakanat ja peitto, mutta makuupussi on parempi että sitä oppii käyttämään). Maastotutkimuksia varten tarvitaan hyvät säätä kestävät vaatteet ja jalkineet. Kännykkällä ei ole lupa pelata viikonloppuna.

Palaamme sunnuntaina kololle vanhempien kyydeillä.

Ilmoittautuminen Kuksan kautta viimeistään su 29.3.

https://kuksa.partio.fi/kotisivut/tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?Id=48585