HEV 80 juhla 10.12. – Ilmoittautumisaikaa su 27.11. asti

Kutsumme kaikki Haagan Eräveikkojen entiset ja nykyiset jäsenet sekä heidän perheensä juhlistamaan Partiolippukunta Haagan Eräveikot ry:n 80-vuotista taivalta. Juhlat järjestetään Munkkiniemen yhteiskoululla (os. Laajalahdentie 21) lauantaina 10. joulukuuta.

Päivä alkaa yhteisellä pääjuhlalla, jonka jälkeen järjestetään juhlaillallinen. Pääjuhla on avoin kaikille kutsutuille, ja illalliselle myydään erillisiä illalliskortteja yli 18-vuotiaille. Mikäli haluat antaa lippukunnalle jonkin lahjan tai muun tervehdyksen, hyvä aika sille on väliajalla pääjuhlan jälkeen.

Aikataulu

15.00 Pääjuhla
16.00 Väliaika
17.00 Juhlaillallinen
20.15 Juhlat päättyvät

Illalliskortin hinta on 80 euroa. Tämän sijaan voi myös ostaa kannatuskortin hintaan 160 euroa. Juhlaillalliselle ilmoittaudutaan osoitteessa https://forms.gle/8H1sLpgTELZVmwfh8. Ilmoittauduthan viimeistään 27. marraskuuta.

Juhlaillallisen pukukoodi on partioasu tai tumma puku (partiohuivin kanssa), mutta pääjuhlaan sopii tulla rennommassakin vaatetuksessa.


Juhlaterveisin,
Tare ja Illi
Haagan Eräveikkojen 80-vuotisjuhlien vastaavat

Lisätietoja: tarmo.asikainen@haaganeraveikot.fi