Ohjelma merellä

Haagan Eräveikot järjestää partio-ohjelmaa myös vesillä. Eräveikot ovat purjehtineet jo yhdistyksen ensimmäisinä vuosikymmeninä, ja viime vuosilta on karttunut mitalisijoja piirin purjehduskilpailuista. Eräveikot ovat myös hiljattain toteuttaneet melontaretken.

Purjehdus purjevenellä

Nykyisellään purjehdimme erään johtajamme omistamalla S/Y Hötäkkä -purjeveneellä. Hötäkkä on kerännyt mainetta ja kunniaa jo iltapurjehduksilla, kilpailuissa, yöpurjehduksilla ja Satahanka-meripartioleirillä. Strategisena tavoitteenamme on hankkia oma koulutusalus.

Jollapurjehdus

Eräveikoilla käytössään neljä optimistijollaa, joista kaksi on yhdistyksen omia. Jollapurjehdusta järjestetään kesäleireillä ja kesäajan koulutuksissa Laajalahdella.

Kumiveneen hankintaprojekti

Turvallisen jollapurjehduksen mahdollistamiseksi HEV hankkii vuonna 2020 RIB-kumiveneen (rigid inflatable boat). Kumiveneen hankinta rahoitetaan lippukunnan kassasta, Partiopoikain Kannatusyhdistyksen kalustoavustuksella, Lions Club Helsinki-Huopalahden ja Haagan Eräveikkojen kannatusyhdistyksen tuella, sponsoripaketeilla ja projektin omalla varainhankinnalla.

Kumivene on ihanteellinen vene jollapurjehduskoulutukseen. Matalaprofiilisesta kumiveneestä on helppo nousta jollaan ja takaisin. Samoin siihen on helppoa nostaa turvaan veden varaan joutunut. Kumivene ei kolise jollia vastaan. Etenkin pulpetillisesta kumiveneestä näkee hyvin eri suunnissa liikkuvat jollat. Kumivene on myös kelpo yhteysvene kesäleireillä saaristossa.

Voit auttaa meitä kumiveneprojektin onnistumisessa monella tavalla 1) osallistumalla pienkeräykseen 2) tukemalla kannatusyhdistystämme ja 3) tulemalla yrityksenä mukaan projektin sponsoriksi.

Osallistu pienkeräykseen
Pienkeräykseemme on poliisin myöntämä lupa (pienkeräysnumero RA/2020/619). Voit siis lahjoittaa suoraan tilillemme (IBAN: FI04 7997 7997 9269 98, BIC: HOLVFIHH). Lahjoittaessasi kirjoita viestiksi ”Kumivene”, jotta voimme eritellä lahjoitukset.

Lakisääteiset tiedot pienkeräyksestä
Pienkeräyksen järjestäjä: Partiolippukunta Haagan Eräveikot RY
Järjestäjän yhteystiedot: lippukunta@haaganeraveikot.fi, Vespertie 12, 00320 Helsinki
Varojen käyttötarkoitus: RIB-kumiveneen hankkiminen purjejollien turvaveneeksi
Varojen toissijainen käyttötarkoitus: Yhdistyksen purjehdustoiminnan järjestäminen.

Tue Kannatusyhdistystä
Toinen mahdollisuus auttaa projektissa on tukea lippukunnan Kannatusyhdistystä. Kannatusyhdistys tukee tänä vuonna kumiveneen hankintaprojektia.

Tule yhdistyksemme sponsoriksi
Etsimme kumiveneprojektille parhaillaan myös sponsoreita, joille tarjoamme houkuttelevia sponsoripaketteja. Jos olet kiinnostunut, voit ottaa yhteyttä kumiveneen hankintaprojektin johtajaan osoitteessa tom.henriksson@haaganeraveikot.fi